20% POPUSTA NA SVE JAKNE!
PREUZMI METRO MOBILNU APLIKACIJU
DODATNIH 15% NA KLASIČNE TORBE

Uslovi isporuke

Rok isporuke


Nakon obrade porudžbine, bićete obavešteni o statusu Vaše porudžbine putem email-a. Rok isporuke je 3-5 radnih dana.

 

Preuzimanje pošiljke


Kuriri kuriske službe sa kojom sarađujemo isporučuju pošiljke u periodu od 08:00-16:00h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite, pozivom na broj +381 21/795-3001 ili putem email-a online@obucametro.rs Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno je preuzmite i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je, ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju. 


Troškovi dostave

Dostava za porudžbine čija je ukupna vrednost preko 5000,00 dinara je besplatna. Za porudžbine čija je ukupna vrednost do 5000,00 dinara troškovi dostave iznose 240,00 dinara.

U slučaju zamene poručenog artikla u nekom od naših maloprodajnih objekata, ukoliko kolege mogu obaviti zamenu na licu mesta, zamena je besplatna.

Ukoliko se zamenski artikal šalje na adresu iz drugog maloprodajnog objekta, troškove dostave, u iznosu od 240,00 dinara snosi kupac.

U slučaju zamene poručenog artikla, koju organizuju operateri kontakt centra preko kurirske službe, troškove preuzimanja proizvoda koji se menja i dostave zamenskog artikla snosi kupac, što ukupno iznosi 240,00 dinara.

PDV je uračunat u cenu troškova dostave.

 

NAPOMENA:


Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.