%
×
-80% NA MODELE SA SITNIM NEDOSTACIMA!
%
×
Sve iz letnje kolekcije -60%

Samo danas u Online Shop-u!

dana sati minuta sekundi

Najčešća pitanja

U ovom trenutku ne postoji mogućnost isporuke robe van teritorije Srbije. Čim bude postojala takva mogućnost obavestićemo Vas. Robu nije moguće isporučiti ni na teritoriji Kosova i Metohije.

Možete izvršiti povrat novca za kupljene artikle, više detalja o tome pročitajte OVDE.  

Svoju porudžbinu možete platiti koristeći Visa, Visa Electron, Dina, MasterCard ili Maestro platnu karticu. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje.

Sva plaćanja će biti realizovana u dinarima (RSD). Ukoliko plaćate platnim karticama inostranih banaka izdavalaca, dinarski iznos transakcije će biti konvertovan u settlement valutu Banke (EUR) prema kursu Narodne banke Srbije. Pri zaduživanju Vaše platne kartice, već konvertovan iznos će se konvertovati u Vašu lokalnu valutu, prema kursu koji primenjuju operatori platnih kartica. Navedena cena koja je različita od RSD, a navedena na sajtu je informativnog karaktera i zbog navedenih konverzija moguće je da dođe do odstupanja od iste.

Možete otkazati porudžbinu u roku od 20 minuta nakon što kreirate porudžbinu. U mail-u potvrde porudžbine klliknite na link Poništite porudžbinu. Ukoliko je istekao ovaj rok, porudžbinu možete otkazati telefonskim pozivom na broj telefona 021 795 3001 ili putem mail-a online@obucametro.rs

Proces poručivanja je vrlo jednostavan. Poručivanje se vrši na sajtu u samo nekoliko koraka.

Odaberete željeni proizvod, kliknete na željenu veličinu i dodate je u korpu. Zatim kliknete na korpu u gornjem desnom uglu i pratite instrukcije na stranici. Popunite sva potrebna polja i na kraju kliknite na dugme POTVRDI.

Na dan isporuke kurir će vas pozvati telefonom kako biste dogovorili vreme isporuke.

U mogućnosti ste da odaberete: plaćanje pouzećem (gotovinski u trenutku isporuke) i platnim karticama tokom procesa kupovine na sajtu.

Radno vreme servisa za poručivanje:

  • radnim danima od 8h do 21h;
  • subotom od 8h do 14h;
  • nedeljom Call Centar ne radi.

 

Radno vreme servisa za zamene, povrate i reklamacije:

  • radnim danima od 8h do 15h;
  • vikendom servis za zamene, povrate I reklamacije ne radi.

 

Koliko iznose troškovi dostave?

Za sve porudžbine troškovi dostave su 249 RSD

Ukoliko kurir ne uspe da Vas pronađe na adresi, uobičajena praksa je da Vas kontaktira putem broja telefona koji ste uneli prilikom kreiranja porudžbine i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka nam se vraća.

Artikli iz Vaše porudžbine stižu sa više lokacija usled nemogućnosti da ih pošaljemo sa jedne. Troškose ne uvećavaju u odnosu na već iskazane na Vašoj potvrdi porudžbine.

Moguće je izvršiti zamenu veličine poručenih artikala na način koji je opisan OVDE.

Može se desiti da se poručeni artikli šalju sa različitih lokacija, pa tako jedna porudžbina može sadržati više paketa. Očekujete preostale artikle u narednim danima.

Ukoliko poručene artikle nemamo na stanju, bićete obavešteni.