%
×
Pozovi i poruči komplet trenerku za samo 1.590 dinara!

Specijalna ponuda - samo za poručivanje putem Call Centra
021/795-3001

%
×
Poslednje količine po fabričkim cenama!

Samo 21.09. od 19h u online shop-u - Rasprodaja poslednjih komada obuće po fabričkim cenama!
Ne propusti priliku! 

dana sati minuta sekundi

Zamena veličine i zamena artikla za drugi

Proizvod se u zakonskom roku može zameniti za drugi, pod uslovom da nije oštećen i korišćen a troškove vraćanja snosi kupac. Kupac može i ne mora da navede razloge zamene.


Zamena se mora izvršiti u zakonskom roku od 14 dana od dana prijema pošiljke.


U slučaju odstupanja od navedene specifikacije ili defekta obavezujemo se da Vam proizvod zamenimo za ispravan, a sve troškove snosi prodavnica www.obucametro.rs Garancija ne važi u slučaju defekta nastalog kao posledica neodgovarajuće upotrebe.


U slučaju zamene proizvoda za drugu veličinu, prodavac je u obavezi da izvrši zamenu ukoliko taj proizvod postoji na stanju. Ukoliko kupljeni proizvod  za koji se traži zamena ne postoji na stanju, prodavac je dužan da proizvod zameni za drugi po želji kupca, uz eventualnu doplatu. Za slučaj nepostojanja mogućnosti zamene prodavac je dužan da kupcu vrati novac, a troškove vraćanja snosi kupac.

Troškovi transporta prilikom zamene
 

U slučaju zamene poručenog artikla u nekom od naših maloprodajnih objekata, ukoliko kolege mogu obaviti zamenu na licu mesta, zamena je besplatna.
U slučaju zamene poručenog artikla, koju organizuju operateri kontakt centra preko kurirske službe, koja se vrši prvi put, zamena je besplatna. U slučaju druge i svake sledeće zamene troškove preuzimanja proizvoda koji se menja i dostave zamenskog artikla snosi kupac, što ukupno iznosi 290,00 dinara.


Za uvažene reklamacije, prodavac www.obucametro.rs snosi sve troškove transporta.