Ukoliko ste nakon prijema porudžbine, probali artikal i utvrdili da Vam veličina ne odgovara ili želite da zamenite artikal za drugi, molimo Vas da postupite po niže opisanim procedurama.

ZAMENA VELIČINE I ZAMENA ARTIKLA ZA DRUGI U MALOPRODAJNOM OBJEKTU

 

Svim kupcima omogućavamo da izvrše povrat/zamenu artikla kupljenog u online prodavnici obucametro.rs u bilo kojoj prodavnici Obuće Metro.

Artikal možete vratiti u roku od 14 dana od primanja porudžbine uz priložen račun/otpremnicu. Artikli moraju biti vraćeni neoštećeni, nekorišćeni i u originalnoj ambalaži.

Ukoliko želite da zamenite isti artikal za drugu veličinu a u prodavnici postoji na stanju veličina koja Vam je potrebna, zamenu možete izvršiti na licu mesta.
 

Ukoliko želite da zamenite artikal za drugi a u prodavnici postoji na stanju željeni artikal, moguće je izvršiti zamenu na licu mesta. Ukoliko je zamenski artikal skuplji od artikla koji se menja na kasi ćete moći da doplatite razliku u iznosu.

 

NAPOMENA: Ukoliko samoinicijativno odete u prodavnicu bez prethodne provere dostupnosti artikla i veličine ili ukoliko i proverite dostupnost na sajtu ne možemo garantovati da će u trenutku Vaše posete taj artikal i veličina biti dostupni. Ovo se takođe odnosi i na dostupnost bilo kog zamenskog artikla.


ZAMENA VELIČINE I ZAMENA ARTIKLA ZA DRUGI PUTEM ONLINE PRODAVNICE

PROCEDURA ZA ZAMENU VELIČINE ARTIKLA PUTEM ONLINE PRODAVNICE

Molimo Vas da pripremite sledeće podatke:

  • Broj Vaše porudžbine ili ESIR broj
  • Šifru artikla i veličinu koju želite da zamenite
  • Veličinu za koju želite da zamenite

Tražene podatke pošaljite na mail online@obucametro.rs Operater će Vam potom dati instrukcije o pakovanju i slanju robe I poslati poziv kurirskoj službi u roku od 1-2 radna dana.
 

PROCEDURA ZA ZAMENU ARTIKLA ZA DRUGI PUTEM ONLINE PRODAVNICE
 

Moguće je izvršiti zamenu artikla za drugi, željeni artikal u istoj vrednosti ili u većoj uz Vašu doplatu prilikom preuzimanja.

Molimo Vas da pripremite sledeće podatke:

  • Broj Vašeg računa-otpremnice
  • Šifru artikla i veličinu koju želite da zamenite
  • Šifru artikla i veličinu za koju želite da zamenite
     

Tražene podatke pošaljite na mail online@obucametro.rs Operater će Vam potom dati instrukcije o pakovanju i slanju robe I poslati poziv kurirskoj službi u roku od 1-2 radna dana.
 

Poručeni artikal nije moguće menjati ukoliko je nošen, odnosno prilikom povraćaja robe obavezno je vratiti u ispravnom i nekorišćenom stanju i originalnom neoštećenom pakovanju.

ROK ZAMENE

Rok za podnošenje zahteva za zamenu veličine artikla ili zamene za drugi je 14 dana od dana primanja pošiljke.

Rok za zamenu veličine artikla ili zamene za drugi je 14 dana od trenutka podnošenja zahteva od strane kupca, a nakon prijema proizvoda.

TROŠKOVI Zamene

U slučaju zamene poručenog artikla, koju organizuju operateri kontakt centra preko kurirske službe, koja se vrši prvi put, zamena je besplatna. U slučaju druge i svake sledeće zamene troškove preuzimanja proizvoda koji se menja i dostave zamenskog artikla snosi kupac, što ukupno iznosi 249,00 dinara.

NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI PORUDŽBINU, saglasni ste sa uslovima zamene veličine artikla i zamene artikla za drugi.

Za pomoć prilikom zamena možete pozvati Call Centar pozivom na broj 021 795 3001 taster 2 . Radno vreme operatera za zamene, povrate i reklamacije je radnim danom od 8h do 15h.