O nama

Ludih devedesetih, dok ulicama svetskih prestonica dominira grandž moda, a šetaju se cipele sa platformom, čuvene martinke i starke, rađa se ideja o obući koja bi osvojila srca zaljubljenika u cipele. 

Te davne 1990. u srcu Bačke, u Vrbasu, otvorena je prva prodavnica Metro Obuće. I sami ludi za cipelama, odabrali smo najrazličitije modele, od jednostavnih do ekstravagantnih, jednobojnih i onih potpuno otkačenih i poželeli da ih učinimo dostupnim baš svima. 

Zato danas imamo 95 prodavnice u Srbiji, a od nedavno smo prisutni i u Bosni, tj. u Bijeljini, Sarajevu i Brčkom. Više od 100 fabrika širom sveta rade za naše potrebe, a vaše zadovoljstvo. Imamo cene koje će vam uvek zapasti za oko i cipele od kojih nećete moći da odvojite pogled. Brendove već znate: Lusso, Differente, Differente L, Elly Shoes, Hanson, Zen, Originals Rhapsody, Pandino, Rieker, Asics, Frozen, Minions. 

A ako poželite da i u virtuelnom svetu koračamo zajedno, posetite nas na instagramu i facebooku. Naša prednost je u tradiciji, kvalitetu i sigurnosti izbora.

string(0) ""
string(0) ""